EQMOD.

Need to know about how to work that new mount or scope? Got tips on how to make it easier?

EQMOD.

Postby Melvin » Wed Jan 06, 2021 7:34 pm

Hi here again asking for your help.
I connect to ascom and put in the correct port number. I use Stellarium or Cartes du Ciel to select my target but I get differnt messages and my scope (Skywatcher eq3-2) does not go to all my selected targets even though I check they are above the horizon. Should I delete the software and reinstall it? I have included somepicswith the messages I get, anyone help please.
3A318DEB-875D-4738-A68D-96DAA0F3F36E.jpeg


Hi, you are viewing as a guest, You can only see this first post in this topic. if you sign up you get access to other goodies you can't even see as a guest, including video tutorials on imaging and processing, scope modifications and even member discounts on gear!

So, give us a try, what have you got to lose! Oh, and if you stay, when you reach 50 posts you get access to MORE goodies! What are you waiting for!

You do not have the required permissions to view the files attached to this post.
Melvin
Protostar
 
Posts: 139
Joined: Tue Jul 29, 2014 5:25 pm

Re: EQMOD.

Postby jjb2011 » Tue Jan 12, 2021 11:57 pm

jjb2011
Black Dwarf
 
Posts: 1358
Joined: Tue Jun 21, 2011 10:21 pm
Location: Ledbury, Herefordshire

Re: EQMOD.

Postby bunglebrewsbeer » Wed Jan 13, 2021 1:02 am

bunglebrewsbeer
Main Sequence
 
Posts: 187
Joined: Sun Jun 16, 2019 6:21 pm


Return to EQUIPMENT HELP & DISCUSSION

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 4 guests