Strange Artifact On Subs

Got a problem? Need Some help? We don't have the A Team but our users will try!

Strange Artifact On Subs

Postby Apophis » Sat Aug 31, 2019 7:06 am

On checking my subs last night i noticed what i thought was a scratch in the optical train showing in that sub, so checked the sub before and after to check but its not on those so it only appeared in one sub.Ths sub with the artifact was aLuminance and the others were Red and Green.
Interested to here anyones take on this.
Roger

Hi, you are viewing as a guest, You can only see this first post in this topic. if you sign up you get access to other goodies you can't even see as a guest, including video tutorials on imaging and processing, scope modifications and even member discounts on gear!

So, give us a try, what have you got to lose! Oh, and if you stay, when you reach 50 posts you get access to MORE goodies! What are you waiting for!

You do not have the required permissions to view the files attached to this post.
User avatar
Apophis
Protostar
 
Posts: 69
Joined: Tue Mar 28, 2017 3:50 pm

Re: Strange Artifact On Subs

Postby craig a » Sat Aug 31, 2019 4:47 pm

User avatar
craig a
Black Dwarf
 
Posts: 1410
Joined: Fri Dec 30, 2011 8:28 pm
Location: Cheshire

Re: Strange Artifact On Subs

Postby galileo » Sat Aug 31, 2019 7:54 pm

User avatar
galileo
Black Dwarf
 
Posts: 4670
Joined: Mon Jan 28, 2013 6:55 pm
Location: Chorlton cum Hardy Manchester

Re: Strange Artifact On Subs

Postby carastro » Sat Sep 07, 2019 4:15 pm

User avatar
carastro
Black Dwarf
 
Posts: 5816
Joined: Sun Jul 03, 2011 9:24 pm
Location: Bromley Kent


Return to IMAGING: HELP

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest